Back to All Events

Tiki Wiki - Pool Party


  • Blush Beach Club X74V+QP Điện Ngọc, Hội An, Quang Nam Province Điện Bàn, Quảng Nam Vietnam (map)

Aloha!!! Summer has officially arrived, the temperature’s rising and we are all looking for that corner of paradise to unwind and cool down, sooooo it’s TIKI Time!
For the 4th installment of our Friday Night Pool Party, Blush Beach will be your tropical Shangri-La, so put on your pineapple shirt, your grass skirt or lei and get ready to dance the night away the tiki way!
We have the best selectaz providing the hottest grooves, surprise live performances and lots of fun activities.
Come by the ocean side, jump on the slip and slide, sip on a Pina or Mai Tai and immerse yourself into a unique experience.
The barbecue will be sizzling with tiki-inspired nibbles, SKYY cocktails are FREE for ladies followed by the late-night HAPPY HOUR.
Keep Calm and Hula On!

Aloha!!! Mùa Hạ đã đến và sức nóng đang dần tăng và ai ai cũng tìm một góc của thiên đường để hạ nhiệt và đã đến lúc đến với TIKI!
Với Tiệc Bể Bơi Thứ Sáu lần thứ tư, Blush Beach sẽ mang đến một chân trời Shangri-La đầy nhiệt và hãy khoác lên mình những bộ trang phục tươi mới mang hoạ tiết cây cỏ và hoa quả và hoà vào những điệu nhảy tiki!
Những tay chơi nhạc sẽ mang đến những giai điệu sôi động và ngạc nhiên hơn với các màn biểu diễn trực độc đáo cùng những hoạt động vui hết nấc.
Không thể không nhắc đến trò chơi Trơn và Trươt, những đồ uống chính hiệu Tiki như Mai Tai, Pinacolada, những món nướng thơm ngon khó cưỡng sẽ cho bạn những trải nghiệm mới về một Party đích thức.
Các quý cô hãy nhớ bước tới quầy Bar và gọi đồ uống MIỄN PHÍ cho mình và chương trình Happy Hour sẽ đảm bảo nhiệt huyết sẽ truyền tới hết đem.

Keep Calm and Hula On!

16+

Earlier Event: June 19
Mixology Night
Later Event: August 23
Pool Party