Aug
23
7:00 PM19:00

Pool Party

Đêm tiệc Bể Bơi Thứ Sáu tại Blush Beach sẽ nóng hơn bao giờ hết với sự xuất hiện của DJ King Lady.
King Lady đang trên con đường phát triển sự nghiệp quốc tế trong 3 năm qua khi lọt vào danh sách Các DJ Nữ Hàng Đầu cũng như các show truyền hình. Với năng lượng tràn đầy và kỹ năng điêu luyện, King Lady đã hoạt náo các câu lạc bộ, sự kiện và các festival trên 20 quốc gia. Chìm đắm trong các giai điệu của dòng nhạc EDM, Trap, Hip-Hop và House mà chắc chắn King Lady sẽ khuấy đảo sàn nhảy.
Buổi tiệc sẽ bắt đầu từ 7:30PM với các Cocktails Miễn Phí dành cho các quý cô tới 9:00PM. Tiếp nối là chương trình khuyến mại Mua 1 Tặng 1 từ 9PM - 11PM. Đừng bỏ lỡ buổi tiệc đặc biệt này nhé!

------

We are super thrilled to announce our special Guest for the next Friday Night Pool Party - DJ King Lady
Making her way onto the international DJ scene over the past 3 years, King Lady appeared on many top female DJ lists and TV Shows .
With an energy that is hard to match and a genuine charisma she has been rocking clubs, events and festivals in over 20 countries.
Her unique style of mixing Edm , Trap , Hip Hop and House is guaranteed to get any dance floor go crazy.

Fun starts at 7.30PM and the cocktails are FREE for all the ladies before 9PM followed by 2-4-1 Happy Hours.

#SEAVIEWPLAY

------
#poolparty
#boogie
#electro #dnb #bass #house

#blushbeach #hoian #danang
#beachclub #vietnam #holiday #travel #traveling

#club #party #nightlife #danangtrip #hoiantrip #다낭 #호이안

-----
Find @blushbeach on Instagram and Tripadvisor
☎ (+84) 235 3869 988
📧 booking@blushbeach.com
📍 BLUSH Hoi An, Ha Quang Bac, Dien Duong Ward, Dien Ban, Quang Nam

View Event →
Tiki Wiki - Pool Party
Jun
28
to Jun 29

Tiki Wiki - Pool Party

Aloha!!! Summer has officially arrived, the temperature’s rising and we are all looking for that corner of paradise to unwind and cool down, sooooo it’s TIKI Time!
For the 4th installment of our Friday Night Pool Party, Blush Beach will be your tropical Shangri-La, so put on your pineapple shirt, your grass skirt or lei and get ready to dance the night away the tiki way!
We have the best selectaz providing the hottest grooves, surprise live performances and lots of fun activities.
Come by the ocean side, jump on the slip and slide, sip on a Pina or Mai Tai and immerse yourself into a unique experience.
The barbecue will be sizzling with tiki-inspired nibbles, SKYY cocktails are FREE for ladies followed by the late-night HAPPY HOUR.
Keep Calm and Hula On!

Aloha!!! Mùa Hạ đã đến và sức nóng đang dần tăng và ai ai cũng tìm một góc của thiên đường để hạ nhiệt và đã đến lúc đến với TIKI!
Với Tiệc Bể Bơi Thứ Sáu lần thứ tư, Blush Beach sẽ mang đến một chân trời Shangri-La đầy nhiệt và hãy khoác lên mình những bộ trang phục tươi mới mang hoạ tiết cây cỏ và hoa quả và hoà vào những điệu nhảy tiki!
Những tay chơi nhạc sẽ mang đến những giai điệu sôi động và ngạc nhiên hơn với các màn biểu diễn trực độc đáo cùng những hoạt động vui hết nấc.
Không thể không nhắc đến trò chơi Trơn và Trươt, những đồ uống chính hiệu Tiki như Mai Tai, Pinacolada, những món nướng thơm ngon khó cưỡng sẽ cho bạn những trải nghiệm mới về một Party đích thức.
Các quý cô hãy nhớ bước tới quầy Bar và gọi đồ uống MIỄN PHÍ cho mình và chương trình Happy Hour sẽ đảm bảo nhiệt huyết sẽ truyền tới hết đem.

Keep Calm and Hula On!

16+

View Event →
Mixology Night
Jun
19
1:00 PM13:00

Mixology Night

Cocktail enthusiast and spirits advocate originally from Romania, Valentin's passion for hospitality took him on a journey from Europe to Middle East and Asia. More than 12 years' experience of creating drink menus, operating bars and training bartenders around the world has seen Valentin develop a strong knowledge of spirits and matured an unparalleled palate for balanced and innovative drinks. With a repertoire of opening award-winning bars in Dubai and S-E Asia, the art of cocktail making allowed Valentin to work closely with fashion brands and lifestyle platforms such as Formula 1 Race and Design Week Dubai, delivering creative drink concepts while promoting quality. Find him in Bangkok where he acts as Regional Brand ambassador for Alchemy Spirits Asia leading education programs, trainings and tasting for bars, restaurants, whisky fairs and clubs.
------
Niềm đam mê với ngành dịch vụ nhà hàng - khách sạn đã đưa Valentin đến hành trình từ Âu sang Trung Á và hiện dừng chân tại Châu Á với tư cách một người đam mê cocktail và một chuyên gia về các dòng rượu mạnh. Hơn 12 năm kinh nghiệm sáng tạo các thực đơn, điều hành các quán bars và hướng dẫn các bartenders trên khắp thế giới đã mang đến cho Valentin những kiến thức vững vàng và độ nhạy bén nhất định về khẩu vị để tạo nên những món nước cân băng và tân tiến. Hàng loạt những quán bar danh giá và chất lượng mở ra tại Dubai và Đông Nam Á là cơ hội tuyệt vời để Valentin được thể hiện nghệ thuật pha chế cocktail và đem đến những món nước sáng tạo và chất lượng cho những chương trình hoành tráng cùng những thương hiệu sang trọng bậc nhất như Formula 1 Race và Design Week Dubai. Valentin hiện đang ở Bangkok với vai trò Đại sứ thương hiệu cho công ty Alchemy Asia, thực hiện những chương trình tập huấn và các buổi thử rượu cho các bars, nhà hàng.

View Event →
Funky Town - Pool Party
Jun
14
1:00 PM13:00

Funky Town - Pool Party

If it's Friday we are turning up the fun at Blush Beach Pool Party!

Get your groove on, get your moves on and join us for the usual water frolics with a special entertainment program:

Welcome to FUNKY TOWN!

As always SKYY vodka drinks for ladies are free from 6 till 10pm and our late night happy hour will keep things popping with buy 1 get 1 free drinks for everyone till midnight, with the barbecue sizzling until late with delicious grillables.


We have special guests from Funke Brotherz and Da Nang Boys B-Boy crews throwing a 7-to-smoke dance battle and the amazing Sami Lee with a mesmerizing one-man show combining beatbox, live looping, instruments and rapping. Purveyors of good vibes, groovy beats and booty-shaking riddims will be DJs:

Ruslan (KG - Kukun/CohiBar resident)
BiPolar Bear (RO/UK - Blush Beach resident)
GNomad (FR - Sideshow Kuts / Banana Hustle)
Yujin (RU - #XOOOG)

Definitely not one to be missed, come on come all and LET'S GET FUNKY!!!

16+

#SEAVIEWPLAY

------
#poolparty
#funkytown

#blushbeach #hoian #danang
#beachclub #vietnam #holiday #travel #traveling

#club #party #nightlife #danangtrip #hoiantrip #다낭 #호이안
#tropicalvibe

-----
Find @blushbeach on Instagram and Tripadvisor
☎ (+84) 96 934 8835
📧 booking@blushbeach.com
📍 BLUSH Hoi An, Ha Quang Bac, Dien Duong Ward, Dien Ban, Quang Nam

View Event →
Sunday Brunch
May
26
11:00 AM11:00

Sunday Brunch

Blush Beach, the first international Beach Club in Central Vietnam has launched its inaugural Sunday Brunch with a truly mouth-watering selection of delicacies, the selection includes Seared Foie Gras, Slow cooked lamb from the Carving Station, Softshell Crab tempura roll, Red snapper Ceviche from the Sushi Station, Seafood BBQ and so much more. With live Music, games in the lawn and Vietnam’s most idyllic brunch atmosphere.

Packages start at just 850K VND ++ for all you can eat brunch selections, soft drinks, coffee, tea, and more.

We include free flow house red and white wine as well as draft beers for 1250K VND ++ per pax.

Finally treat yourself to free flow premium sparkling Luc Belaire for only 2100K ++ per pax.

KIDS under 6 y.o. | Free
KIDS from 6 y.o. - 12 y.o. | 350K VND

Don’t miss Danang-Hoi An’s first Blush Beach Brunch!

RESERVATIONS ARE REQUIRED!

View Event →
Friday Night Pool Party - Wild Wild Wet
May
17
2:00 PM14:00

Friday Night Pool Party - Wild Wild Wet

Friday's in Central Vietnam just got Hotter!
Presenting Blush Beach's first Friday Night Pool Party:

WILD WILD WET

Upbeat Tropical house tunes from DJ G NOMAD and Remix/Afro/House/Global bass beats from DJ YUJIN will heat up the night.

Then our crazy Beach Games, Water Guns and Vietnam's first Oceanside Slip N Slide will get things WET.

Last but not least FREE drinks and give away's all night long from SKYY Vodka will keep things WILD

View Event →